Eelderwolde | Het Riethof | 7 woningen

01 februari 2021

Medio februari 2021 start de verkoop van 7 nieuwe woningen in Het Riethof. De start verkoop verloopt via digitale inschrijving. Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief. Verkoopprijzen vanaf € 549.000,- vrij op naam. 

Het Riethof, gelegen in de gewilde wijk Ter Borch op het eiland De Beekjuffer, bestaat uit 4 ruime halfvrijstaande woningen en 3 vrijstaande woningen. Hier woon je tussen de watervogels en het riet met het natuurgebied ‘De Onlanden’ en het stadscentrum van Groningen op fietsafstand. Alle woningen liggen aan het water (geen doorgaand vaarwater) met een eigen steiger en een veranda en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

DE WONINGEN
De woningen hebben een stoere uitstraling en een gevarieerd gevelbeeld. Het hoofdgebouw is uitgevoerd in steen en de aanbouw en veranda in houten geveldelen. De plattegrond is ruim met een woonoppervlakte van maar liefst circa 201m². De verdieping telt drie ruime slaapkamers en op de tweede verdieping is volop ruimte voor nog eens twee of drie extra kamers. Vanuit de L-vormige woonkamer bereik je de veranda en heb je zicht op het water. Hier kun je optimaal genieten van zowel het buiten als binnen leven.