Nieuws

Laatste woonkansen in Reitdiep in huidige fase

15 aug. 2017

Op zoek naar een royale halfvrijstaande woning in de wijk Reitdiep met aangebouwde garage vrij uitzicht naar een brede groenzone aan de voorzijde en de tuin op het zuiden? En wilt u zekerheid van de start bouw? Nog steeds een aantal woningen beschikbaar. Prijzen vanaf € 322.500,-

Bedum Gelijkvloers+ nog 3 beschikbaar

06 jul. 2017

Wilt u slapen en baden beneden en nog niet toe aan een appartement? Of wellicht een werkkamer op de begane grond of een tuinkamer? Dan is de GELIJKVLOERS+ villa echt iets voor u. Diverse varianten zowel vrijstaand (1 woning) als twee onder kap (6 woningen) komen in de verkoop aan de Rietgans in ter Laan IV te Bedum. In deze unieke omgeving krijgt landelijk wonen een heel nieuwe betekenis.

Leek nog kavels vrij

30 jun. 2017

Wonen op een prachtige locatie in Leek met vrij uitzicht? Dat vind je op deze mooie locatie van Roosdom Tijhuis. De eengezinswoningen hebben een fraai uitzicht op water en de halfvrijstaande woningen kijken uit op een groene brink. Voor beide woningtypes geen directe overburen wat extra privacy geeft.

Vrijstaande Parkvilla's Tersluis-Meerstad beschikbaar

22 jun. 2017

Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 10 PARKVILLA’S voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers. Prijzen vanaf € 349.000,- vrij op naam. Kavels van 415 m² - 560 m². Woonoppervlakte van 145 m² - 170 m² .

Oostwold nog enkele kavel beschikbaar

30 jun. 2017

Het best bewaarde geheim van Groningen is Oostwold. Op slechts tien minuten rijden van de stad vind je betaalbare nieuwbouw en alles wat wonen leuk maakt; van winkels tot sportverenigingen. Een gezellig dorp met een snelle ontsluiting via de opgang A7 bij Westerpoort en recreëren bij het nabij gelegen Leekstermeer.

3 vrije kavels Reitdiep over

17 jun. 2017

Donderdag 15 juni was de loting voor 36 vrije kavels in Reitdiep fase III. Er zijn nog 3 kavels voor 2/1 kap over gebleven. Op de interactieve prijslijst, op onze onderaan aanklikbare projectpagina, ziet u welke nog over zijn gebleven. Bel ons voor nadere informatie

Raadsleden onthullen Bouwbord Munster

25 jul. 2017

Munster Wonen zonder gasaansluiting in een waterrijke en groene omgeving, dat kan straks aan de oostzijde van Winsum in de wijk ‘Munster’. De nieuwe wijk, die plaats biedt aan in totaal 150 woningen, wordt duurzaam ontwikkeld.

De nr. 1 nieuwbouwmakelaar van Groningen

16 mei 2017

Trots en vereerd zijn wij als team van Nieuwbouwgroningen.nl op onze eerste plek in de lijst van Nieuwbouwmakelaars in Groningen. In het blad Vastgoed, mei 2017, presenteert men de resultaten van de top 10 makelaars per provincie, op basis van funda. Nieuwsgierig naar de criteria? U kunt het artikel uit de Vastgoed onderaan downloaden.

De Oostergast 10 nieuwe woonkansen aan de Ranastraat

13 apr. 2017

Nóg energiezuiniger wonen met zelfs een woning met “nul-op-de-meter”, dat kan straks aan de Ranastraat. U kunt zich nog tot 8 mei aanmelden

Reitdiep: laatste kansen huidige fase

14 apr. 2017

De verkoop loopt voorspoedig, nog een paar kansen voor u om te wonen in de gewilde wijk Reitdiep in fase I en II. Nog beschikbaar 1 hoekwoning en 4 twee- onder -één kap woningen. Prijzen vanaf 262.500,-. Start bouw gegarandeerd.