De Oostergast | Ranastraat vrijstaand, Zuidhorn

In verkoop

Haak nu nog aan!

De Oostergast | Ranastraat vrijstaand

Royaal vrijstaand en gasloos wonen met mogelijkheid voor 6 slaapkamers. Zelf uw eigen woning samenstellen.

Vrijstaand wonen met veel eigen inspraak in de indeling en zekerheid van de prijs? Laat u informeren over deze zeer ruime woningen. Op een zeer fraaie hoekkavel 1 is nog één woning type Breed beschikbaar gekomen.

DE OOSTERGAST | ROYAAL VRIJSTAAND, DUURZAAM EN DORPS WONEN VLAKBIJ DE STAD

180 M² WOONOPPERVLAKTE | BREDE OF DIEPE WONING | 6 SLAAPKAMERS MOGELIJK | DUURZAAM GASLOOS | ZONNEPANELEN | VLOERVERWARMING

4 vrijstaande zeer royale woningen met mogelijkheid voor wel 6 slaapkamers en een woonoppervlakte van ca. 180 m². De woningen worden duurzaam en comfortabel uitgevoerd met een luchtwarmtepomp (geen gasaansluiting), zonnepanelen en vloerverwarming.
Prijs vanaf 425.000,- vrij op naam

INTERESSE ?
Bekijk en download de uitgebreide verkooopdocumentatie op Nieuwbouwgroningen.nl
Collegiale verkoop met: Dijkstra Makelaardij in Zuidhorn

HET PROJECT | 4 ROYALE VRIJSTAANDE WONINGEN
In de onder Stadjers populaire wijk de Oostergast in Zuidhorn, op slechts 9 treinminuten van de stad Groningen zijn nieuwe woonkansen voor liefhebbers van vrijstaand wonen. Aan de Ranastraat komen 4 ROYALE VRIJSTAANDE WONINGEN op ruime kavels. De woning is er in 2 verschillende uitvoeringen: woningtype BREED en woningtype DIEP. De naam zegt het eigenlijk al. Of de woning is in de breedte op de kavel gezet of in de diepte. De keuze is aan u. Beide types zijn standaard voorzien van een garage

INDELING
Begane grond: ruime entree/hal, een woonkamer van ruim 55 m² met een half open woonkeuken van ca 25 m², op de eerste verdieping standaard 4 slaapkamers (ca. 12m², ca. 13 m², ca 12m² en ca 9m²) met mogelijk voor nog 2 extra (slaap) kamers op de zolderverdieping (totaal 6 slaapkamers mogelijk!), de badkamer (ca. 8 m²) biedt ruimte aan een ligbad, 2 vaste wastafels, een douche en een toilet. Op de zolderverdieping is de opstelplaats voor de wasmachine en de droger en de techniekruimte.

GEDEELDE BRUG VOOR EXCLUSIEVE TOEGANG
De entree naar uw kavel is bijzonder. Een gedeelde brug met veel water en groen leidt naar uw eigen thuis en dragen bij aan uw woonkwaliteit.

DUURZAAM | GASLOOS | ZONNEPANELEN | EPC 0 = ENERGIENEUTRAAL
In de Oosterstergast staat duurzaamheid centraal. Voor deze 4 woningen is gekozen voor gasloos wonen. Dat betekent dat er helemaal geen gasaansluiting in de woning aanwezig is en een warmtepomp wordt toegepast. Daarnaast is de woning ENERGIENEUTRAAL (EPC = 0), waardoor EXTRA FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN ontstaan. Voor de nodige EIGEN ENERGIEOPWEKKING is het dakvlak voorzien van zonnepanelen. Tot slot maximale isolatie. Kortom, het comfort is is hoog en uw energierekening blijft laag. Duurzaam en op de toekomst voorbereid!

COMFORTABEL | VLOERVERWARMING
Nooit meer koude voeten! Door vloerverwarming op de begane grond ervaart u een fijne gelijkmatige warmte.

INDELINGSVRIJHEID & PRIJSZEKERHEID
Het voordeel van een projectwoning is dat u vooraf precies weet waar u financieel aan toe bent. Geen onvoorziene kosten achteraf en gedurende het hele traject ontvangt u uitstekende begeleiding van de kopersbegeleider. In overleg met de bouwer (VDM woningen) zijn verschillende UITBREIDINGSOPTIES mogelijk tegen een VOORAF vastgestelde prijs. Zo heeft u EN KEUZEVRIJHEID om uw woning naar eigen wens in te delen of uit te breiden EN komt u financieel achteraf niet voor verrassingen te staan. ZELF UW WONING SAMENSTELLEN tegen een vooraf vastgestelde prijs.

SANITAIR EN TEGELWERK INCLUSIEF
Uw badkamer wordt compleet afgewerkt met sanitair en tegelwerk naar keuze.

KENMERKEN
* 4 vrijstaande woningen
* in 2 varianten type BREED en type DIEP
* Binnenwerkse maat type DIEP: 6,7m breed x 10.3 m diep
* Binnwerkse maat type BREED: 10,3m breed x 6,7m diep
* U- vormige woonkamer
* 4 slaapkamers en 2 extra mogelijk op zolder (totaal 6)
* Badkamer inclusief ligbad, dubbele vwt, toilet en ligbad

DUURZAAM
* Gasloos | toepassing van een luchtwarmtepomp
* 10 zonnepanelen
* Vloerverwarming begane grond

KERNGEGEVENS
* Woonoppervlakte 180 m²
* Inoud ca. 700 m3
* Kavels variërend van 509 m² tot 657 m²
Prijsindicatie vanaf € 420.000,- vrij op naam


PLAN DE OOSTERGAST
Dichtbij de stad Groningen, genoeg winkels en voorzieningen en toch dat dorpse. De Oostergast te Zuidhorn wordt niet voor niets door één van haar kopers de perfecte locatie genoemd. Het ruime groene kindvriendelijke opgezette plan op slechts 9 treinminuten van de stad heeft al vele kopers uit de stad getrokken. Wie volgt? De wijk ligt aan de Noordoostelijke rand van Zuidhorn, op een plek vanwaar u zo het uitgestrekte buitengebied in wandelt of fietst. Ondanks de landelijke ligging zijn alle voorzieningen aangenaam dichtbij. "Gezelligheid van het dorp en de gemakken van de stad", aldus één van de huidige bewoners

De PLUSPUNTEN van wonen in De Oostergast:
- Ruim rustig, groen en landelijk wonen
- Kindvriendelijk van opzet
- Brede school, en zwembad aanwezig in het plan zelf
- Op loopafstand van het (trein-) en busstation
- Uitstekende bereikbaarheid en ligging
- Het dorp biedt alle basisvoorzieningen
- Een prettige leefomgeving
- Natuur- en cultuurhistorische structuur
- Groningen is dichtbij (maar 9 minuten met de trein!)
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: