Munster | fase 1, Winsum

Volledig verkocht

Uitverkocht

Munster | fase 1

12 twee-onder-één-kap woningen

PLAN MUNSTER |12 TWEE-ONDER-EEN KAP WONINGEN

* WONEN AAN WATER * DIRECTE VAARVERBINDING NAAR HET WINSUMERDIEP * GASLOOS * ENERGIEZUINIG *15 AUTO- OF TREINMINUTEN NAAR DE STAD

PLAN MUNSTER
In Winsum komt een nieuwe woonwijk met directe vaarverbinding richting het Winsumerdiep met de naam Munster. Het plan ligt aan de oostzijde van het gezellige karakteristieke dorp. De wijk is verdeeld in 3 fasen met elk ca. 50 woningen.

WONEN AAN HET WATER
De meeste woningen in de wijk komen te liggen aan DOORGAAND VIS- EN VAARWATER dat in verbinding staat met het Winsumerdiep. Wonen aan het water en met je eigen bootje de omgeving verkennen. Een gevoel van vrijheid en dat bij jouw eigen huis. Wie wil dat nou niet?

LAGE ENERGIELASTEN |GASLOOS | EPC 0,0 | ZONNEPANELEN | VLOERVERWARMING
Wonen in plan Munster betekent ook helemaal op de toekomst voorbereid zijn. De woningen zijn gasloos én energiezuinig (EPC 0.0). Alle woningen krijgen vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Bovendien worden de woningen voorzien van een lucht-warmtepomp en zonnepanelen. Besparen op uw energielasten dus!

GRENZEND AAN PARK
Grenzend aan de wijk komt ook nog eens een parkachtig recreatiegebied, het Munsterveld, dat samen met de inwoners wordt ontwikkeld. Lekker wandelen in het groen en dat vlakbij je eigen huis.

KORTOM, hier woont u dus heerlijk energiezuinig en comfortabel in een waterrijke groene dorpse omgeving met een directe vaarverbinding naar het Winsumerdiep op slechts 15 auto en/of treinminuten van de stad Groningen.

WONINGTYPES
12 twee-onder-een-kapwoningen in twee verschillende uitvoeringen.

TYPE CENTAURUS
Deze twee-onder-één-kap woningen staan verspreidt in het plan en liggen aan het water. De architectuur is stoer en robuust, met een verrassende twist door de gedraaide kap. Je hebt een diepe, achtertuin gelegen op het noorden of het zuiden en standaard een aangebouwde stenen garage.
- Prijs v.a. € 289.000,00 V.O.N. inclusief garage
- Kavel 11 en 12 prijs EXCLUSIEF garage (optioneel mogelijk)
- Aantal: 4 woningen
- Binnenwerks 5.70 m x 9,82 m
- Woonoppervlakte: 144 en 149 m2
- Kaveloppervlakte variërend van 342 m²- 368 m²
-

TYPE DELPHINUS
Deze woningen staan mooi aan het water en hebben een diepe tuin op het noorden of zuiden. De architectuur is strak en modern met subtiele details. Kijk maar eens naar de variatie in het metselwerk of de frisse, witte omkadering van de kozijnen. Garage optioneel.
- Prijs v.a. € 255.000,00 V.O.N.
- Aantal: 8 woningen
- Binnenwerks 5.40 m x 9.82 m
- Woonoppervlakte: 130 m2
- Kaveloppervlakte variërend van 352 m² - 394 m²

LUXE SANITAIR EN TEGELWERK INCLUSIEF
De woningen zijn compleet uitgevoerd met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.

UITGEBREIDE OPTIEMOGELIJKHEDEN
Met een uitgebreid pakket aan opties zijn de woningen verder af te stemmen op uw persoonlijke woonwensen. Zo kunt u uw woning aan de achterzijde verlengen met 1,20 m of 2,40 m voor een lekkere grote woonkeuken. En wilt u liever de woonkamer aan de tuinkant? Ook dat is mogelijk bij een verlenging van 2,40 m.

BEKIJK ONDER DOWNLOADS DE KAVELKAART VOOR DE 12 WONINGEN

INTERESSE en wil je de start verkoop niet missen van de woningen? Schrijf je dan alvast in voor de digitale nieuws op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL of op de projectsite www.nieuwwonengroningen.nl/winsum

HET DORP WINSUM | PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN
Winsum GN is een heerlijke woongemeente met ruim 13.000 inwoners en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer is nog steeds aanwezig. Dat wil Winsum graag behouden. De dorpskern is karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden. En vooral veel water. Zowel in de oude kern als in de recente nieuwbouwplannen.

De ligging is ideaal tussen de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Verkoopprocedure en inschrijfformulier


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: