De Hoven | fase 4-I | Sleutelbloem, Leek

In verkoop

Nog 1 woning beschikbaar!

De Hoven | fase 4-I | Sleutelbloem

Verkoop 10 nieuwe rijwoningen in De Hoven in Leek is gestart!

Op zoek naar een duurzame rij- of hoekwoning op korte afstand van de stad Groningen en Drachten in een ruim opgezette groene wijk? De verkoop is gestart! Nog een paar woningen beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact op met ons op voor meer informatie of loopt bij ons binnen.

Nieuwbouw Leek | De Hoven Fase 4-1 | Hoekwoningen en tussenwoningen | vanaf 123 m² woonoppervlakte

Goed nieuws als je op zoek bent naar een duurzame ruime hoek- of rijwoning, op korte afstand van de stad Groningen en Drachten!

TUSSENWONING

De tussenwoningen (twee varianten) hebben een diepe achtertuin van 15 tot 17 meter op het westen.

De woning is gasloos en uiteraard duurzaam met een luchtwarmtepomp. De woonkamer heeft een tuindeur en kijkt uit op de achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een complete badkamer. Op de zolderverdieping is ruimte genoeg voor nog één of 2 extra (slaap) kamers.

Jouw auto parkeer je in de zogenaamde parkeerkoffer. Dat zijn parkeerplaatsen naast elkaar op straat voor de woning. In de achtertuin staat een houten berging voor je tuinspullen en de fietsen.

HOEKWONING

De hoekwoningen hebben behalve een diepe achtertuin van 15 tot 17 meter ook nog een zijtuin van ongeveer 5 meter breed. Daar is plek voor 2 auto's! Bij bouwnummer 5 en bouwnummer 6 is er de optie om te kiezen voor een garage (hierbij vervalt de berging).

De woningen zijn gasloos en uiteraard duurzaam met een luchtwarmtepomp. De woonkamer heeft een tuindeur en kijkt uit op de achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een complete badkamer. Op de zolderverdieping is ruimte genoeg voor nog één of 2 extra (slaap) kamers.

Parkeren doe je bij de woning op eigen terrein. In de achtertuin staat een houten berging voor je tuinspullen en de fietsen.

Verkoopprocedure:
Ben je geïnteresseerd in één van de tussen- of hoekwoningen? Meld je dan bij één van de betrokken makelaars.

Als je straks een woning wilt kopen in Oostindie De Hoven dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis:

In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online.

Collegiale verkoop: Lamberink Nieuwbouw Groningen (Lamsoor 10 te Groningen) en Bruining en De Reus Makelaars in Leek (Boveneind 20 te Leek)

Wil jij op de hoogte blijven? Neem telefonisch of per mail contact op met één van de betrokken makelaars.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: