Thuis in Eelde

Volledig verkocht

Uitverkocht

Thuis in Eelde

Alle woningen zijn verkocht!

Comfortabel wonen met slapen en baden beneden op een unieke locatie in Eelde.
Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle functies, zoals de slaapkamer en de naastgelegen badkamer op de begane grond.

Goed nieuws als je op zoek bent naar een duurzame LEVENSLOOPBESTENDIGE woning in een gezellige en groene omgeving vlakbij de stad.

HET AANBOD
Op een fraai gelegen locatie aan de Schoollaan vlakbij het centrum van Eelde komen straks 12 gelijkvloerse woningen in de verkoop.
Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle functies, zoals de slaapkamer en de naastgelegen badkamer op de begane grond en afhankelijk van het bouwnummer een kleine tuin of een xl-tuin voor de liefhebbers.
Daarnaast zullen er diverse mogelijkheden worden geboden om de woning naar uw eigen wensen aan te passen.

COMFORTABEL WONEN
De woningen worden volgens de nieuwe regelgeving zonder gasaansluiting uitgevoerd.
De woning wordt verwarmd door een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming in de gehele woning. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Door de goede isolatie blijft het in de woning ook behaaglijk. Daarnaast zorgt een ventilatiesysteem met warmteterugwinning altijd voor voldoende frisse lucht, zonder dat het tocht in huis.

GEVELONTWERP
De woningen hebben een vriendelijke uitstraling waarbij duurzame materialen met weinig onderhoud worden toegepast.
De gevels worden uitgevoerd in variërend rood en zandkleurig metselwerk en er worden kunststof kozijnen toegepast. Door de zorgvuldige vormgeving en metselwerkaccenten ontstaat een gevarieerd gevelbeeld.

SITUERING
De woningen worden gesitueerd rondom een groen hofje achter de Schoollaan in Eelde.
De eerste 2 woningen liggen iets verder naar voren om het hof een natuurlijke beëindiging te geven.
Alle woningen worden uitgevoerd als 2 onder 1 kapwoningen en krijgen aan de voorzijde een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn er in de directe omgeving (bezoekers)parkeer- plaatsen.

DE OMGEVING
Eelde- Paterswolde is een levendig dorp met ongeveer 10.000 inwoners en is van alle gemakken voorzien: winkels, scholen, sportvereniging, huisartsen, apotheek en musea. Het voorzieningenniveau is uitstekend. De grote supermarkten zijn vertegenwoordigd en er zijn diverse winkels. In de nabije regio een uitgebreid wandel- en fietsgebied door fraaie natuurgebieden. Een ideale mix van natuur en stadse voorzieningen.

BEREIKBAARHEID.
Vanuit Eelde bent u zo op A-28 en binnen 18 autominuten binnendoor door de wijk Ter Borch (Eelderwolde) vindt u aansluiting op de A-7. Met 3 minuten fietsen bent u in het centrum van Eelde. En met 12 autominuten bent u in de stad Groningen. Wilt u verder van huis? Groningen Airport Eelde is in de buurt. U stapt zelfs zo op het vliegtuig.
‘Met de auto ben je zo uit de wijk en gelijk op de hoofdweg, waardoor je binnen 10 minuten in Groningen of Assen bent”.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: